APARIȚIE EDITORIALĂ: ÎN VÂLTOAREA DANSULUI

04.03.2021

„În vâltoarea dansului” este cel mai nouă apariție editorială lansată de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Cindrelul-Junii” Sibiu, purtând semnătura maestrului coregraf Theodor Vasilescu, recunoscut pentru aportul extraordinar în cercetarea, conservarea și promovarea dansului tradițional, precum și pentru studiile de specialitate dedicate dansului.
Vă propunem un produs modern, format dintr-o carte și un material video cu exerciții de dans de caracter, disponibile pe stick. Acest proiect editorial complex formează baza unui studiu imperios necesar pentru dansatorii, balerinii, soliștii balet și coregrafii din ansambluri folclorice profesioniste și din companii de dans, care doresc să aprofundeze dansul de caracter și să îl valorifice în spectacole variate.
Puteți achiziționa setul format din cartea „În vâltoarea dansului” și stick-ul „În Vâltoarea dansului. Ilustrație practică: studii de dans de caracter”, la prețul de 120,00 de lei, de la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cindrelul-Junii Sibiu, din str. Tudor Arghezi, nr. 13. 
Pentru alte informații ne puteți contacta la numărul de telefon 0269/210945 sau pe adresa de e-mail: contact@traditiisibiene.ro.